Tuesday, January 29, 2019

Bed24.



Ayah admit di IJN Kuching pada 17hb. Then ayah di transfer ke MMW di SGH. Mula-mula ayah takde selera makan, vomit then pucat je muka. When di IJN, ada UTI & sedikit infection. Bila di wad, adek jaga and selang beberapa malam ayah kena heart attack. Thanks to all family&sahabat2 ayah yg always mmbantu. Sekarang dah 13 hari ayah di wad. Demam x ada dah, boleh bergerak, boleh tidur and tunggu sedikit masa je lagi untuk pemantauan yg lain2 (which I can't explain here). 

Dua malam di sini, buka mata dan hati when lihat keadaan pesakit2 lain. Keluarga dorang pun sangat supportive. Dan sangat respect dengan nurse&doktor yang bertugas. Memang hebat la dorang punya komunikasi w/ patient eventho dorang ada banyak task perlu di siapkan. Hehe. Disebabkan hanya belajar tentang ubat, banyak benda kena belajar, anatomi especially :p luckily 1 of my cousin datang and explain byk benda thru drug chart.






Oke. Rasa sleepy pula now,
Hope ayah cepat sembuh. Aminnn.






Efforts are better than words.
29.01.2019, Bed 24, Level 9, SGH.







No comments: