Tuesday, January 15, 2019

26A


Ayah tak berapa sihat, admit a+e, takde selera makan,
tiap kali makan muntah, sugar level tak control,
Minta izin suami nak balik Kuching kejap,sorang-sorang,
Then bermula lah journey drive from LD-Tawau-(Tawau-Kuching, flight),
Alhamdulillah selamat walaupun keadaan kereta masa tu tak berapa okay pula.
Yang penting make sure battery hp full, kalau tak nangis2 la tepi jalan.
Dah check in siap-siap, so lega sket dalam perjalanan.
Risau dengan ayah, dan tinggalkan my baby pula,
Hanya dapat berdoa, buat yang terbaik as a daughter + mom,
Nak buat semua benda dalam masa yang sama, but I can't.


Seat 26A+air mata.

No comments: