Saturday, June 18, 2016

Sepang.


3 Jun lepas, saya dan en.suami rancang untuk bercuti ke Langkawi. Masa tunggu flight kl to Langkawi, adik dan isteri bawa kami jalan-jalan area Sepang. Plan asal nak duduk je tunggu next flight. Nasib baik adik pujuk pi jalan-jalan. Masa belajar dulu di Sungai Buloh, takde kereta. Hanya tahu jalan pergi  ke Mid Valley dan Times Square je :p





Adik dan adik ipar, thanks! :)

Pergi ke Extreme Theme Park, main go-kart. Pilih double seater sebab boleh duduk rehat je kat belakang bila en.M yang drive hehe. Masa ni adik ipar tengah mengandung so kami je la jadi kanak-kanak riang di situ. Dah penat main go-kart, pi tepi laut sambil makan aiskrim durian dan ABC. Bila dah masing-masing busy dengan kerja, happy sangat2 sebab dapat luang masa bersama. Tq adik. Nanti akak beli ole-ole, k. :p





Next, Langkawi :)
Salam Ramadhan semua.









No comments: